“De moderne mens: één en al energie!” 

Een interactieve presentatie waar beweging en groei centraal staan.

Korte inhoudsweergave

“Als jouw basis in balans is kun je bergen verzetten, als je echter niet in balans bent kun je nog geen vlieg verplaatsen”, zei laatst een van onze cliënten.

Vlinderenworkshops-vlinderen

“Basis in balans” heeft alles met onze menselijke energie te maken, energie die voor ieder van ons van levensbelang is. En die energie heeft op zijn beurt weer alles te maken met het samenspel
tussen lichaam en geest. Immers als je lichaam en je geest in evenwicht zijn, voel jij je als mens ook in evenwicht: je voelt je sterk en zelfverzekerd, tot alles in staat, alles lukt en niets lijkt energie te kosten. Alles wat je doet en alle overtuigingen lijken energie op te leveren… Het lijkt wel alsof je vleugels hebt en als een vlinder door de wereld fladdert in één grote flow: een fantastisch gevoel, een “hemeltje op aarde”!

Druk

Maar.. ook het tegendeel kennen de meesten van ons maar al te goed: we hebben geen fut, we voelen ons onzeker, tot niets in staat, zijn moe en verdrietig en zouden het liefst de hele wereld ver buiten ons laten. Dat neerslachtige gevoel kennen we allemaal wel als we tegenslag ervaren of merken dat we in hoog tempo onze opgebouwde rechten verliezen en dat de druk om steeds meer te presteren steeds groter wordt. Die druk en blokkerende overtuigingen die al je energie opslurpen, die je constant stress opleveren zorgen ervoor dat te veel mensen in de gevarenzone van de burn-out terecht komen.

Energie

Wat is dat toch, menselijke energie? Waar komt het vandaan? Hoe kunnen we energie ervaren en beïnvloeden? Hoe kunnen we de kwaliteit van ons dagelijks leven er mee verbeteren? Albert Einstein zette onze westerse wereld weer op het energiespoor en maakte, samen met de resultaten vanuit de kwantumwetenschappen, de weg vrij voor mind-fulness en body-mind denken. Daardoor hebben we geleerd steeds beter onze levensenergie te beïnvloeden, vaak door hele basic oefeningen en trainingen.

workshop

De workshop

Dat is het basisthema van de workshop  en naast inzichten en oefeningen luisteren we ook naar elkaars ervaringen, een belangrijke bron van wijsheid! Delen doet vermenigvuldigen.. Tevens maken we kennis met de app en het boek “Snelweg naar de hemel”, een laagdrempelige methode die mensen helpt in hun kracht te komen/ te blijven en dit zonder de hulp van een coach of therapeut.

Wat gaan we doen? Een impressie

Op de eerste avond gaan de deelnemers aan de lijve ervaren wat energie nu precies is en hoe zij die energie kunnen (en reeds dagelijks doen..) beïnvloeden: bij kennismakingen, bij het innemen van ruimte, het gebruiken van je kwaliteiten en we maken kennis met energieslurpers en energiegevers. Het tweede deel van de avond maken we kennis met het werkboek en leren de energie van inspiraties en reflecties te ervaren.  De avond eindigt met een opdracht voor de komende weken.

De tweede avond starten we met de ervaringen van de deelnemers: we geven feedback en plaatsen een en ander in de context van energie ervaren en beïnvloeden. Daarna leren we ons aura op te zetten en te zuiveren, we doen de bodyscan en ontdekken welke delen van ons lijf energie nodig hebben en we leren ontspannen via een grondingoefening. Daarbij staat steeds de vraag centraal: wat gebeurt er nu precies in ons lichaam/geest?

Het tweede deel van de avond staat het werkboek centraal en eindigt weer met een opdracht.

De derde avond starten we met de opdracht ervaringen, zoals beschreven in de tweede avond. We leren nu energie te genereren via oefeningen als de bodywork cyclus en de powernapcyclus. We gaan ook in op het belang van goede voeding als bron van energie voor lichaam en geest. Het laatste deel van deze workshop besteden aan het dagelijks leren gebruiken van het werkboek “Snelweg naar de hemel”.

Het gebeurt regelmatig dat deelnemers nog één of meerdere vervolgavonden willen. Dit is altijd bespreekbaar.

Data en locaties

Voor meer informatie over data en tijdstippen kan je contact opnemen met mij, via maarten.anthonise@gmail.com

 

Tijden

Inloop vanaf 19.15 uur. We starten om 19.30 en stoppen om 22.00 uur.

Wil je je inschrijven voor deze workshop serie? Je bent van harte welkom!

Het tarief voor deze drie workshopavonden bedraagt slechts € 97,50. Daarbij is inbegrepen het werkboek “Snelweg naar de hemel” t.w.v. € 22,50 en gratis koffie/thee met wat gezond lekkers. Als je een introducee meeneemt, ontvang je beiden € 12,50 reductie op de totale workshopprijs.

 

NB. Het is mogelijk dat wij de workshop op locatie verzorgen. Tevens kunt u ook kijken waar en wanneer de workshop plaatsvindt, zodat u zich als deelnemer kunt inschrijven.

Interesse in de workshop? Neem contact op